News

Know about market updates

Aleida fotboll tröjor barn Angelika

real madrid tröjaManchester United tröja

Om slutet på Celtics obesegrade hemmaplan hade kunnat förutse, var ett nederlag efter 69 matcher bedövad skotsk fotboll och upphöjda ögonbryn på annat håll. Midlothians hjärta, som hade uthärdat en dumlig nysträckt sträckning mot de skotska mästarna, påförde ett 4-0-nederlag på Brendan Rodgers team. Celtic var mauled i Edinburgh, med Rodgers helt glad att erkänna så mycket.

Jag måste ge krediter till hjärtor, sa Rodgers. Det är en välförtjänt vinst; de var det bättre laget. Men jag vill också gratulera mina spelare. Att ha gått igenom 69 spel och detta är deras första nederlag; Det är självklart en öm när man slås så, men de kan hålla huvudet på sig. De har varit fantastiska under de 18 månaderna.

Placerat i ytterligare sammanhang, hade Celtic gjort i varje skotsk fixtur de spelat sedan Rodgers tog ansvaret sommaren 2016.

Hjärtan förändrades mycket vid Tynecastle från sin tidigare match men ökade i två-måls intervallled när den 16-årige Harry Cochrane sparkade i sitt första mål för Edinburgh-klubben i den 26: e minuten innan den tidigare Rangers-anfallaren Kyle Lafferty lade till en sekund med fin finish nio minuter senare.

David Milinkovic kapitaliseras på mer dålig försvar för att ta ett tredje mål tre minuter efter omstart innan han lägger till en 76-minuters straff för att få slutförandet på en anmärkningsvärd eftermiddag.

Det var Brendan Rodgers första nederlag av en skotsk klubb sedan han tog över som chef för Celtic i maj 2016 – AC Milan kläder och det är det han inte kommer att glömma. Hans sida förbli dock två punkter framför Aberdeen på toppen, med ett spel i handen, medan Hearts, efter ett fantastiskt eller oväntat resultat, är oslagna i sex matcher.

Trots deras bra form ringde Hearts manager Craig Levein förändringarna, med Michael Smith, Jamie Brandon, Don Cowie, Ross Callachan, Cochrane, Milinkovic och Lafferty återställda till start XI.

Den tidigare hiberniska anfallaren Leigh Griffiths fick sin första Celtic start sedan november och Mikael Lustig, Jozo Simunovic och Kieran Tierney återvände också för en match som började på vanligt frenetiskt sätt och antydde att chocken skulle komma. Lafferty satte sig i de tidiga stadierna och han och Callachan hade ansträngningar från avstånd som missade målet.

I andra änden glidde Griffiths när han satts upp av James Forrest inuti Hearts strafflådan och sparkade sedan ett liknande tillfälle i sidarnätet.

Men Harts entusiasm fortsatte att skryta Celtic igen och när Tierney slog på ett Dedryck Boyata-pass, tog Milinkovic ett Cowie-pass, rakt ner till höger och skar bollen tillbaka för Cochrane. Den unga mittfältaren borrade sedan ett underbart skott förbi den keltiska målvakten Craig Gordon från 16 meter, till glädje Inter Milan tröja för tre av de fyra Tynecastle-ställena.

Protokoll senare hindrade Gordon värdarna att fördubbla ledningen när han tvingade ett skott från Milinkovic över baren för ett hörn som kom till intet – men Hearts hade snart sitt andra mål.

Milinkovic rånade Callum McGregor in och körde framåt innan han släppte Lafferty, som, från kanten av lådan och såg ut som om han hade mycket att göra, vinklade ett lågt skott förbi Gordon och i bortre stolpen.

Rodgers tog på anfallaren Moussa Dembélé och Stuart Armstrong för Tierney och Olivier Ntcham i början av andra halvlek men fann sig snart tre när Milinkovic utnyttjade en Simunovic-slip och rundade Gordon innan han slog bollen in i nätet.

Celtic swarmed runt hjärtat området och Griffiths ritade en bra räddning från Jon McLaughlin med en kraftfull 22-yard enhet.

I 67: e minuten tog Hearts på en annan 16-årig, Anthony McDonald, för Prince Buaben samtidigt som Rodgers använde sin sista genom att ersätta midfielern McGregor med Odsonne Edouard innan Cole Stockton tog över från Lafferty.

Men allt gick fel för Celtic. Gordon tog ner Callachan inuti lådan efter en motattack från hemmalaget – när Hearts-spelaren hade överskridit bollen – och Milinkovic konverterade spotsparken för sitt andra mål sedan han gick med på sommaren.

Det var inget sätt As Roma kläder tillbaka för förra säsongens diskantvinnare och deras stolta obesvarade rekord slutade.

Victorgal Fodboldtrøjer GlendaKlq

VanessaTh Fodboldtrøjer Børn GavinEber

JoshDftpq Fodboldtrøjer Børn TodMaresf

DanieleBl Fodboldtrøjer Børn KayWhitel

AngelesWi fußballtrikots Marcelino

MittieKoo Billige Fodboldtrøjer Børn MiquelHar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code