News

Know about market updates

Arturo billig fodboldtrøjer DallasDi

Fodboldtrøjer børn

Tøve nætter er kommet i overflod for Zinedine Zidane i 2017/18, men efter Real Madrids seneste faldede point er coachen sikret, at liga-ledere Barcelona vil give sin side en chance for længe.

Lørdag aften så Los Blancos tegne 0-0 i derby med Atletico Madrid og franskmanden var tilfreds med at hans hold gjorde alt, men scoret på Estadio Wanda Metropolitano.

Jeg kan ikke se det på den måde, der er mange spil, der stadig skal spilles, sagde Zidane til journalister om emnet for titelløbet, der muligvis var overstået.

Der er mange point mellem os, ja, men det vil ændre sig, for Barcelona vil ikke altid vinde, og vi skal være der [klar til at overvinde dem].

Vores præstation var god, og vi savnede kun et mål. Jeg er ked af spillerne, fordi de fortjente mere. Jeg har ikke noget at kritisere.

Tålmodighed, det er billige fodboldtrøjer den rigtige måde. I dag savnede vi et mål, måske det var det ikke mod Tottenham eller Girona, men i dag havde vi et godt spil, og der er spillere derude, der rejste deres niveau, og det viste.

Et af de mere bekymrende billeder af aftenen blev en blodet Sergio Ramos taget af, og Zidane udtalte, at han tror, ​​at hans kaptajn har en knust næse.

Jeg synes det er en brud, han har et snit og hans næse ser brudt ud, tilføjede han. På dette tidspunkt ved jeg ikke.

Jeg så ikke fodboldtrøjer alt, og jeg vandt ikke kommentere [om dommeren]. Dommeren har gjort sit job, og det er gjort.

Zidane blev derefter bedt om at give en besked til de rigtige fans, som måske kæmper for at tro på hans side s titel push, med Blancos boss insistere på at alt er muligt i den resterende tid.

Selv om det er sandt, at det bliver svært, og det er klart, at vi ikke har gjort hvad vi måtte gøre, vil de andre hold slippe point, insisterede træneren.

Hvad fansen føler, sker nu for mange mennesker, men det er ikke min fornemmelse, for i fodboldtræk ændres det hurtigt. Vi kommer til at være der og kæmpe.

Hvorfor kan vi ikke få disse ti point tilbage? Det er hvad du skal tænke på, det er vejen at gå.

Men alligevel, hvad der skete, da jeg kom her var vi fodboldtrøjer børn ti point bagud, og vi sluttede kun et punkt ud af titlen. Vi vil fortsætte og tro, at der i fodbold kan ske noget.

Næste op til Los Merengues er en tur til Cypern i Champions League, da de står over for APOEL på tirsdag aften.

CelesteGu Fodboldtrøjer Cherylequ

IsidroShi fotbollströjor VallieMar

NelsonRic billiga fotbollströjor FideliaHi

EricaCrea fotbollströjor LynellJpb

BTEKobyqb Billige Fodboldtrøjer Børn LenardVau

MaggieAlb fotbollströjor JohannaRa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code