News

Know about market updates

Ashley billige fotballdrakter JuliusHa

Valencia Fotballdrakt

Manchester City forventes å fullføre et trekk for Athletic Club-forsvareren Aymeric Laporte denne helgen, ifølge rapporter.

Bysjef Pep Guardiola er ivrig etter å forbedre sine defensive muligheter foran det som ser ut til å være en vellykket Premier League-tittel og potensiell Champions League-runde.

Den engelske siden sitter komfortabelt på toppen av La Liga-stillingen, men Guardiola vil legge til styrke og dybde i sine muligheter, etter å ha stolt sterkt på John Atletico Madrid Fotballdrakt Stones og Nicolas Otamendi denne sesongen så langt.

Det er forstått at etter foreløpige samtaler og kontakt mellom de to klubber over Laportes overføringsgebyr; Den engelske klubben er bare dager unna å sende inn et tilbud som vil utløse sin frigivelsesklausul, som ligger i området £ 60m.

Diario AS og Cadena COPE rapporterer at City vil aktivere det beløpet og betale ytterligere £ 5m for spillernes rettigheter.

Athletic Club har vært opptatt av sent, fornyer en rekke spilleres kontrakter, inkludert ung keeper Kepa Arrizabalaga, som var nær å Monaco Fotballdrakt bli med Real Madrid tidligere denne måneden etter at han hadde medisinsk.

Laportes potensielle ankomst kunne forsegle futures av både Eliaquim Mangala og Vincent Kompany, som begge har slitt seg noen ganger denne sesongen.

Guardiola har lenge vært interessert i Laporte, etter at han ikke klarte å gjøre et solidt trekk Everton Fotballdrakt under sitt lag i Bayern München og tidligere, med Barcelona.

ZellaFisk maglie calcio bambino Moshegrhd

HomerZimm fotballdrakter HattieAje

MarkBses maglie calcio poco prezzo MartaCove

AllisonVb fußballtrikots Günstige MarquisSw

LornaBayl maglie calcio CurtCoven

LasonyaCe maglie calcio a poco prezzo JavierGmp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code