News

Know about market updates

Darlene billige fotballdrakter KassieIb

Fotballdrakter

Tyskland, seks ganger europeiske mestere, forseglet sin første seier i årets turnering, men ble presset helt av Italia som ble eliminert av deres 2-1-nederlag i Tilburg.

Steffi Jones side, med sikte på å sprette tilbake fra en skuffende 0-0-tegning med Sverige i sin første kamp, ​​så på kurs for en rutinevinner da Josephine Henning åpnet mål etter 19 minutter. Den italienske målvakten, Laura Giuliani, sølte ballen fra et frispark, slik at Henning kunne lede Tyskland foran.

Deres ledelse varte bare 10 minutter, men før Ilaria Mauro slått i Barbara Bonanseas kryss for å sjokkere de forsvarsmestere. Resultatene ble nivået til pause – selv om Mauro var caried av øyeblikk på forhånd.

Med over en time spilte Tyskland ikke et andre mål, men kampen endte i 66. minutt. Anja Mittag ble brakt ned av billige fotballdrakter Giuliani i straffespark og Babett Peter sendte målvakten feil vei fra stedet.

Italia mistet sin disiplin og Elisa Bartoli ble sendt ut etter å ha hentet to gule kort i rask rekkefølge. Til tross for deres numeriske ulempe presset Italia for en equalizer og Anna Schult produserte en utmerket redning for å nekte Bonansea i de siste øyeblikkene.

Tyskland kan fortsatt være nødt til å bosette seg for andreplass i gruppen, da Sverige sitter billige fotballdrakter på topplasse etter en 2-0-seier over Russland billige fotballdrakter i Deventer. Sveriges kaptein, Lotta Schelin, åpnet poenget før Stina Blackstenius forseglet seieren i andre omgang.

Russland hadde opprørt Italia i åpningskampen, men klarte ikke å trekke av et annet sjokk mot Sverige, som dominert fra starten og tok ledelsen midtveis gjennom første halvdel.

Ekaterina Sochneva brakte ned Magdalena Ericsson og venstresiden, tok frisparket selv og dyttet ballen inn i området. hvor målvakten, Tatyana Schcherback, misjudged flyet, slik at Schelin kunne hodet ballen uten problemer.

I det 51. minutt brøt Blackstenius seg gjennom på mål og så at skottet avledet av Anna Kozhnikova, før han fant nettet via posten. Schelin savnet sjansen til å legge til en tredjedel med 15 minutter å gå, overskriften som Sverige komfortabelt sikret seier, mens Blackstenius ble erstattet etter å ha hatt en hodeskader.

Vi er nå i god posisjon før Italia-kampen, sa Schelin. Vi var trygge i forsvar mot Tyskland, og nå scoret vi to mål, så det gir oss styrke.

ChristenA maglie calcio poco prezzo ZMGMariss

Christope fußballtrikots kinder TobiasRum

MicheleGe fotbollströjor RandalMnp

KayMeyerj Fodboldtrøjer Børn DeboraMil

SilviaHar Fodboldtrøjer Børn NatishaAn

Jestinemq maglie calcio poco prezzo EmilyButt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code