News

Know about market updates

Ruth fotboll tröjor LaylaDlq

Liverpool tröja

Graeme Souness har ett rykte som en av fotbollens mest raka talare och ett antal intressanta val i hans PFA-årets lag har säkert gjort för ögonblicklig läsning.

Med omröstning spelare går ut till professionella spelare att rösta för sina lag i säsongen i Premier League, frågade Sunday Times kolumnisten Souness att välja sin egen XI.

Några av lagren valde nästan sig: David De Gea i mål, ett mittfält av Dele Alli, Eric Dier och Dmitri Payet och frontlinjen av Romelu Lukaku, Harry Kane och Jamie Vardy.

Även om, som även Sunday Times påpekade, verkar det fantastiskt att han inte kunde hitta något utrymme för fotbollströjor barn Leicester City sensation Riyad Mahrez – eller N Golo Kante heller.

Försvaret som Souness valde var tvivelaktigt, Liverpool tröja minst sagt.

Vid centerback var den utmärkta Toby Alderweireld i Tottenham samarbetad av den ganska mindre övertygande Daley Blind of Manchester United.

Men på högerbacken, motsatt Danny Rose på den andra flanken, var Chelsea s Branislav Ivanovic Ja, Branislav Ivanovic.

Chelsea fullback har haft en hemsk säsong. I de öppnande få matcherna var han rostad av vänster varje vecka, med Swanseas Jefferson Montero som började på den allra första matchen av säsongen.

Faktum är att Ivanovic s fall från nåd har, Eden Hazard åt sidan, förmodligen den mest framträdande demonstrationen av Chelseas katastrofala årstid.

Ivanovic faller i Chelsea tröja den kategorin att vara så konsekvent att han tar för givet och blir underskattad. Du får åtta av de 10 föreställningarna från honom de flesta veckor. Såvitt jag är bekymrad rullar han över alltför lätt för en stor man när han utmanas, men han har varit en fantastisk försvarare för Chelsea, och till och med marker i med några mål. Han kanske inte har sin allra bästa säsong, men han är fortfarande bäst där ute.

DottySand Fodboldtrøjer Børn RudyGfyo

AdriannaG fotballdrakter barn IdaWvosow

JulietWes maglie calcio RenateTin

Frederick maglie calcio a poco prezzo RevaNettl

Daleneomc Billige Fodboldtrøjer Børn ConcettaF

BebeSmoot fotballdrakter HildredCl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code