News

Know about market updates

Tangela fotballdrakter CarrollM

fotballdrakter barnFotballdrakter

John Carver kan ha presidert over åtte rase nederlag i Newcastle United, men hans selvtillit forblir uendret, og han nekter å be om unnskyldning for å røre opp hornets-neset i lagets omkledningsrom i helgen. Jeg føler fortsatt at jeg er den beste treneren i Premier League, sa han. Jeg føler fortsatt at jeg er den beste treneren rundt.

Med tanke på hans side er stirrende nedrykk i ansiktet, har enkelte spillere senere blitt mutinøse og Newcastles styre forsøkt, forsornly å erstatte ham med Steve McClaren i søndag, det høres ut som en absurd skryt.

Carver, skjønt, fortjener å få sine kommentarer sett i sammenheng med skadekrisen som har hærget Newcastles allerede tynne tropp, og i alle fall har lite alternativ, men å være positiv.

Jeg har ikke mistet min tro, sa Alan Pardews etterfølger. Den dagen jeg mister min tro, er dagen jeg skal gjøre noe helt annet. Jeg vil gå bort fra fotball eller pensjonere. Jeg ville kaste bort tiden min hvis jeg mistet det.

Det er ikke en fotballdrakter vanlig situasjon. En vanlig situasjon er at jeg ville blitt sparket etter seks nederlag. Men med alle omstendighetene som foregår her, har det ikke skjedd fordi de [hierarkiet] kjenner situasjonen. Det er derfor de støtter meg. De har sett meg jobbe og hva jeg prøver å gjøre og hva jeg har. Jeg kan bare være en av de uheldig folkene, men jeg kommer ikke til å gi opp, kaste håndkleet, gå bort fra det.

På lørdag håper Carver å arrestere Newcastles lysbilde hjemme til West Bromwich Albion. Etter det kommer en tur til Queens Park Rangers før West Ham United besøker St James Park. Jeg er leder og jeg kan ikke tenke på å miste, sa han. Hvis spillerne ser meg på gulvet, er det ikke bra. Jeg må være så opptatt som jeg kan, og fortsatt tro at jeg er best på det jeg gjør uavhengig av hva alle andre mener. Dagen jeg ikke, kan jeg også gjøre noe annet.

Carver er optimistisk, hans beslutning om å røre opp hornetsnestet ved å kritisere sine spillere og anklager Mike Williamson om å bli bevisst sendt ut på Leicester i lørdag, vil sjokkere et sliterende lag tilbake til livet.

Williamson utstedte senere en erklæring som nektet Carvers beskyldninger, men senterhalvdel og leder har nå nådd en tilnærming. Alle er helt bak meg, sa han. Jeg snakker om Mike (Ashley, Newcastle eier), Lee Charnley (administrerende direktør) alle spillerne og fotballdrakter barn alle ansatte – alle.

Jeg må prøve å få noe ut av spillerne. Jeg prøver å provokere noen av dem for å få en reaksjon. Det er ikke noe personlig i noe av det. Jeg satte meg sammen med Mike (Williamson) denne uken. Vi hadde en utmerket toveis diskusjon og på slutten rystet vi hendene. Men billige fotballdrakter du må noen ganger gjøre ting for å røre opp hornet. Kanskje jeg måtte gjøre noe for å stoppe rotet.

Newcastle-trukket reagerte på riktig måte ved å holde sitt eget private møte mandag, mens Fabricio Coloccini, tirsdag, skrev et åpent brev til fansen som ba om støtte og unnskyldte seg for en dårlig årstid.

Jeg tror Leicester har sjokkert folk inn i en reaksjon, sa Carver. Men det eneste beviset vil være når vi kommer til slutten av de neste tre spillene. Det er en tøff situasjon. Jeg har sagt for de siste tre eller fire ukene at vi har problemer, men nå har spillerne vist meg at de vil løse problemene og gjøre noe med det. En stor del av kritikken er fortjent, og de innser at de må reagere. Hvis de gjør det, kan vi bare komme ut av fengsel.

Det ser ut som Ashley, forstått å innse at han feilet ved å ikke investere i laget i januar, er sympatisk. Jeg har ikke hatt en samtale med Mike, sa Carver. Men han sendte en melding gjennom Lee for å si at han var 100 prosent bak meg.

Selv om Papiss Cisse – til slutt fri for suspensjon, men likevel gjenopprette fra kneekirurgi – kan være på benken mot West Brom, kan Coloccini være Newcastles eneste pasientspesialist. Med Williamson og Daryl Janmaat begge suspendert, er Carver usikker på om Paul Dummett vil komme seg fra hamstringproblemer i tide for å starte i midten.

Noeliapkg Billige Fodboldtrøjer Børn KyleKuest

AAODonett billiga fotbollströjor Lieselott

MosesGove fotbollströjor barn WendiSonn

RandyTimm maglie calcio a poco prezzo ZandraDeL

EmoryBell Fodboldtrøjer Børn HeathWill

CallumQqh fotballdrakter FGFJamila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code