News

Know about market updates

Theo billige fotballdrakter FerminEs

napoli draktLazio drakt

Chelsea Ladies thrashed Bristol City i sitt åpningsspill av Womens Super League sesong som spørsmål akkumulert for fotballforbundet over håndteringen av Mark Sampson sagaen.

Drew Spence, en av kvinnene i sentrum av undersøkelsen om diskriminering påstander om den sakkede England-sjefen Sampson, scoret åpningsmålet da Chelsea slo Bristol 6-0.

Spence møtte Katharine Newton QC, som leder undersøkelsen om påstander om mobbing, trakassering og rasisme mot Sampson, på fredag. Hun stod ved påstanden om at 34-åringen hadde bedt om, i løpet av hennes første engasjement i England, hvor mange ganger hun – en blandet løpsspiller – hadde blitt arrestert.

Den pågående sagaen syntes imidlertid ikke å distrahere Spence Athletic Bilbao drakt da hun slo første mål på sin nye base, AFC Wimbledons hjemmebane, Kingsmeadow. Blues fortsatte å hevde sine tittelinnsatser i en ensidig kamp med ytterligere mål for Fran Kirby, Magda Eriksson, Gilly Flaherty og en Maren Mjelde brace.

Sjefen for kvinners fotball hos FA, Baroness Sue Campbell, understreket i mellomtiden sin støtte til konsernsjefen Martin Glenn, om Sampson-saksingen. Sampson kontrakt som Englands kvinnelige leder ble avsluttet på onsdag basert på bevis på upassende forhold til kvinnelige spillere i sin tid på Bristol Academy.

FA-ledere har blitt innkalt for å komme frem til regjeringens digitale, kultur-, media- og sportskomité neste måned for å møte spørsmål om hvorfor Sampson forble i sin rolle i fire år til tross for å beskytte Juventus drakt påstandene som først ble reist i mars 2014.

Men Baroness Campbell insisterte Glenn, som ble utnevnt som administrerende direktør i mars 2015, burde ikke miste sin jobb.

Vi på FA har leksjoner å lære, men jeg tror Martin gjør en fantastisk jobb som snu rundt en super tanker, sa hun. Han er en fremragende konsernsjef, og han har håndtert dette med full integritet i forhold til prosessen.

Dette har ikke vært behagelig for noen, vi må respektere det er noe menneskelig smerte i alt dette for alle. Det er en tøff situasjon. Jeg er 100% håpløs, ingen vil miste jobben sin fordi jeg ikke tror at noen fortjener det.

Jeg tror vi gjør en god jobb hos FA. Det er leksjoner som skal Liverpool drakt læres, men jeg er sikker på at Martin vil sikre at vi lærer disse leksjonene, og ingenting av denne typen skjer igjen i fremtiden.

Sampson er fri til å jobbe i andre jobber innen fotball, men det er ventet etter utredning om mobbing og diskriminering, først rapportert av engelsspiller Eni Aluko.

Speaking til BBC Radio 5 Lives Sportsweek, sa Campbell at hun ikke trodde det skulle utelukke at walisiskeren fra coaching igjen. Jeg håper ikke, fordi Mark Sampson har tatt de spillerne fra 14. i verden til tredje i verden, sa hun. Jeg håper over tid folk vil forstå at hva feil folk gjør, kan vi fortsette, og folk må bli gitt en ny sjanse.

Når det gjelder den nåværende lederen i England, møter de Frankrike i en vennlig neste måned før VM-kvalifiseringer mot Bosnia-Hercegovina og Kasakhstan i november.

Vi håper å kunngjøre en midlertidig person å ta oss gjennom det vennlige med Frankrike og de to kvalifiseringene i november innen utgangen av neste uke, sa Campbell.

Vi håper å annonsere og søke både internt og internasjonalt for den beste personen for jobben så snart som mulig. Vi håper å få den personen i post innen tidlig 2018.

Catharine fotbollströjor barn OMEMadiso

ZacWhitco fotballdrakter MoisesTav

AugustZvf fußballtrikots Günstige Chancevuo

DebraSuge Billige Fodboldtrøjer Børn RicoBowli

VidaGarie fotballdrakter barn Opalpnaic

KarissaCy Billige Fodboldtrøjer Børn ElsaElkin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code